Menu


Frank Bongers

Frank Bongers is jarenlang werkzaam geweest als financieel administrateur bij een middelgroot accountantskantoor in de regio Eindhoven.

In deze functie kreeg hij een goed inzicht hoe de klanten van het kantoor hun administratie voeren en met welke problemen ze te maken hebben. 
 
Hij constateerde dat veel ondernemers niet echt efficiënt met hun administratie bezig zijn en gebaat zouden zijn bij een persoonlijke begeleiding om de administratieve processen zo in te richten, dat de ondernemer ten alle tijde een actueel inzicht heeft in zijn financiën en hiervoor minder tijd en minder kosten kwijt is.
 
Ook merkte hij dat er een grote behoefte is aan een betaalbare ervaren administrateur die flexibel inzetbaar is diverse situaties, zoals vervanging van ziek personeel of het wegwerken van administratieve achterstanden.
 
De consultants en uitzenders die deze diensten verlenen rekenen vaak hoge tarieven waar de gemiddelde ondernemer niet aan kan en wil voldoen.
 
Sinds 2007 is Frank Bongers als zelfstandig administrateur werkzaam voor diverse klanten in verschillende branches, met als doelstelling om in bovengenoemde behoefte te voldoen, maar wel tegen een betaalbaar tarief.
 
Dit varieert van vervanging van een Financial Manager tijdens haar zwangerschapsverlof tot het wekelijks voeren van de administratie van een paar klanten in de regio. Zie voor een totaal overzicht CV.
 
Betaalbaar maatwerk voor iedere administratie